De voordelen van drupal

Drupal is een uitgebreid en compleet Open Source Content Management Systeem (CMS). Het stelt je in staat gemakkelijk content te publiceren, alleen of samen met een complete redactie. Je kunt er gebruikers op toe laten, elk met hun eigen rechten. En je kunt het systeem naar wens uitbreiden dankzij gratis modules die naadloos met elkaar samen werken.

Drupal wordt ingezet voor tal van soorten websites. Van corporate, magazine, community tot e-commerce websites, of combinaties hiervan.

Bekijk onze drupal oplossingen

De belangrijkste voordelen van Drupal

 1. Je hoeft niet meer na te denken over de opties of beperkingen van je CMS. Je kunt je volledig concentreren op de inhoud en het maken van mooie content. Drupal is vanuit zichzelf al ontzettend uitgebreid, maar door extra modules toe te voegen worden de mogelijkheden eindeloos.
   
 2. Je bespaart geld, omdat Drupal en ook alle modules gratis zijn.
   
 3. Je bespaart nog meer geld, omdat je geen programmeurs hoeft in te huren die je extra functionaliteit moet laten ontwikkelen. Er zijn al bijna 15.000 modules ontwikkeld voor Drupal. Dit betekent dat elke functionaliteit die jij wenst, vaak al in Drupal zit of beschikbaar is als module.
   
 4. Je bespaart tijd, doordat Drupal efficiënt is in te richten en je rollen en rechten voor medewerkers en redacteuren kunt maken. Het bezit een revisie systeem en je kunt een eigen workflow bedenken.
   
 5. Je bent niet alleen. Drupal is immens populair. Daardoor kun je erop vertrouwen dat Drupal blijft groeien en verbeteren. Organisaties als Ahold, het UWV, de Universiteit van Utrecht, Het Amerikaanse Witte Huis en NASA gebruiken Drupal voor hun websites.

Dit zijn jouw Drupal experts

Drupal leent zich vooral goed voor het maken van:

Screenshot van de Leren en Werken community

Community websites

Met Drupal kun je een community website opzetten die gebruikers met elkaar verbindt en kennis met elkaar laat delen. Dit komt door het sterke gebruikers beheer van Drupal. Dit zorgt er voor dat je zelf rollen kunt bedenken en rechten kunt toekennen. Op die manier behoud je altijd de controle, terwijl je de gebruikers toch genoeg vrijheid geeft.


Screenshot van de corporate website van Tensing

Corporate websites

Drupal biedt je niet alleen een stabiel en veilige website, maar je bespaart ook tijd doordat het invoeren van content makkelijker gaat en je hier meer controle over hebt. Je kunt collega's laten inloggen met hun eigen rol en rechten, zodat ze zelf hun eigen informatie bijhouden. Dit scheelt tijd en creeërt meer betrokkenheid. 


Screenshot van het intranet van Ecosystem Alliance

Intranet websites

Geef je medewerkers toegang tot handige functionaliteiten zoals een smoelenboek, agenda, foto-album, documenten beheer, etc. terwijl je de complete controle behoudt over de rechten. Je krijgt automatisch melding van nieuwe medewerkers die zich aanmelden en het revisie systeem van Drupal zorgt ervoor dat content nooit verloren gaat.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt, net zoals 2417 andere mensen, eens per maand een overzicht van onze beste artikelen. Met onderwerpen zoals; de laatste webdesign trends, SEO tips, conversie optimalisatie, Joomla, Drupal en Wordpress.