We zijn gevestigd op de Brigittenstraat 13 in Utrecht. De Brigittenstraat is een zijstraat van de Nieuwegracht en ligt aan de rand van het centrum van Utrecht. De leukste manier om ons te bereiken is met de trein.

Brigittenstraat 13 in Utrecht
Brigittenstraat 13 in Utrecht

Vanaf Utrecht Centraal wandel je langs de mooiste grachten van Europa en ben je binnen 15 minuten op ons kantoor. Met de auto zijn we ook goed bereikbaar. Rondom ons kantoor kun je parkeren op de Maliesingel, bij park Lepelenburg, op de Nieuwegracht of in de parkeergarages bij de Stadsschouwburg.

Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

Wil je meer weten over onze aanpak of een richtprijs ontvangen voor het maken van je nieuwe website? Je kunt mij direct bereiken via 06-24719845 of [email protected]. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Villa GrytteBloemenheuvel in Driebergen
Villa GrytteBloemenheuvel in Driebergen

Naast de Brigittenstraat in Utrecht vind je ons ook op Villa GrytteBloemenheuvel in Driebergen. Een plek waar we presentaties en trainingen geven. Het landgoed ligt pal naast de afslag Driebergen-Zeist aan de A12 en ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf het station Driebergen-Zeist.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.