Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Al meer dan 18 jaar creëren we corporate, community en intranet websites waarbij kwaliteit, open source en usability centraal staan. We werken o.a. voor overheidsorganisaties als het UWV, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, DOVA, de Universiteit Utrecht en internationals als Alewijnse en het World Trade Centre.

Thomas en Robert in het kantoor.

splash_award.pngAls open source pioniers zijn we verbonden met organisaties zoals de Drupal Association en zijn we trots op awards zoals de Splash Award die we kregen voor het Video portal project voor de Universiteit van Utrecht en de nominatie van het project Lerenenwerken.nl voor website van het jaar.

toegankelijkheidsregister_schild_grijs_0.pngWe bouwen drempelvrije websites en zijn uitgenodigd voor het Toegankelijkheidsregister waar internet bureaus op worden toegelaten die WCAG 2.0 goedgekeurde (webrichtlijnen 2.0 ) websites hebben opgeleverd.

Uitzicht over Amsterdam vanuit een woonboot.
Het begon allemaal op een woonboot

Hoe het ooit begon

Op een woonboot in Amsterdam begon Thomas van Eldijk in 2001 zijn internetbureau. Hij was een van de eersten die op basis van open-sourcetechniek professioneel websites ging ontwerpen en bouwen.

Steeds meer organisaties wilden samenwerken met Van Eldijk en in 2005 besloot Thomas dat het tijd was voor een meer centrale ligging in Nederland, Utrecht. En een uitbreiding van het team.

Bij deze uitbreiding is bewust gekozen voor een team dat zonder sales- en account managers werkt om zo het directe contact tussen de opdrachtgever en de specialisten bij Van Eldijk zo efficiënt mogelijk te maken.

"Ik ben de oprichter en eigenaar van Van Eldijk Internetbureau. Ik heb 15 jaar webdesign en internet marketing ervaring en ik help je bij het het creëren van een website die zorgt voor meer bezoekers, conversie en omzet."

Bel mij direct op 06 2471 9845
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

"Ik ben de webdesigner bij Van Eldijk. Ik ben verantwoordelijk voor de productie van al onze websites. Met meer dan tien jaar aan ervaring zorg ik ervoor dat je een website krijgt die voorop loopt op het gebied van techniek en webdesign."

Bel mij direct op 030 30 40 135
Robert Roose Robert Roose Van Eldijk

Thomas helpt jou graag met zijn onuitputtelijke Drupal kennis. Hij is dan ook meestal de eerste bij ons die een supportvraag oppakt. Maar het blijft niet bij support, hij kan jou helpen bij het uitbreiden van jouw Drupal website of het aanpassen van jouw Drupal theme.

Thomas Krooshof Thomas Krooshof

Remco is de SEO expert binnen ons team en houdt iedereen op dit gebied scherp. Vanuit zijn eigen bureau werkt hij o.a. aan affiliate websites en SEO optimalisatie trajecten.

Remco Toele Remco Toele

Tim is Drupal developer en bezit een breed scala aan 'skills'. Als freelancer schakelen we hem in om bijvoorbeeld jouw Drupal website via een API te koppelen aan jouw CRM of ERP systeem.

Tim de Jong Tim de Jong

Tom creëert animaties, infographics en interactieve apps die een proces op een simpele manier uitleggen. Tom zijn kracht ligt, naast zijn creatieve kwaliteiten, in zijn inlevingsvermogen. Hij luistert goed en kan voor een 'probleem' een creatieve oplossing bedenken.

Tom Jonkman Tom Jonkman

Lola, onze studio labrador, zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer maar houdt jouw team in beweging. Zo zijn jouw Drupal specialisten altijd in topconditie om een creatieve oplossing voor je te bedenken.

Lola Lola