Op een woonboot in Amsterdam begon Thomas van Eldijk in 2001 zijn internetbureau. Hij was een van de eersten in Nederland die op basis van open-sourcetechniek professioneel websites ging ontwerpen en bouwen.

Steeds meer organisaties zagen de kracht van open source en wilden samenwerken met Van Eldijk. In 2005 besloot Thomas dat het tijd werd voor een meer centrale ligging in Nederland: Utrecht. En een uitbreiding van zijn team.

Foto van woonboten aan de Amstel
Het begon ooit op een woonboot aan de Amstel

Voor deze uitbreiding is Thomas op zoek gegaan naar de beste Drupalexperts op het gebied van webdesign, development, usability, SEO en interface design. We houden ons team bewust klein en specialistisch om zo, zonder te veel overhead, elke dag op een efficiënte en duurzame manier de best mogelijke Drupalwebsites te ontwikkelen.

Geen ruis maar direct contact

Met de meeste van onze opdrachtgevers hebben we lange relaties waarbij we in elkaar investeren. Deels komt dat door onze unieke aanpak, maar ook onze teamsamenstelling speelt hierbij een rol. Zo hebben wij geen sales- of accountmanagers in dienst en bestaat ons team puur uit webdesigners en developers. Als opdrachtgever heb je daardoor direct contact met een specialist. Naarmate websites complexer worden zorgt dit voor een snellere en betere communicatie, zonder ruis.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 3.119 anderen een overzicht van onze nieuwste artikelen.
Thomas van Eldijk en Robert Roose bespreken de bouw van een nieuwe Drupalwebsite
Thomas van Eldijk en Robert Roose - Managing en Creative directors

Onze unieke aanpak

In 2010 hebben we onze manier van werken compleet omgegooid. We wilden een aanpak waarbij we met een vaste projectprijs een compleet traject konden aanbieden en waarbij onze opdrachtgevers genoeg vrijheid konden krijgen om wijzigingen te laten maken, zonder dat dit effect had op de projectprijs. Een variant op Scrum / Agile maar dan met een vaste scope en prijs. Concreet levert deze aanpak de volgende voordelen op:

  • Een vaste projectprijs op basis van een gezamenlijk overeengekomen scope van het project.
  • Eén aanspreekpunt voor de gehele ontwikkeling. We doen het interface design, frontend design, backend development, de contentmigratie, development van koppelingen, training, support en het onderhoud.
  • Binnen de projectprijs bieden we een ongelimiteerd aantal verbeterpunten voor design en functionele aanpassingen tot aan de livegang.

Ons team bestaat uit webdesigners, frontend developers, programmeurs en SEO-specialisten. Door de samenwerking met Your Source, een team van Drupaldevelopers, kunnen we ons team nog verder opschalen wanneer dit nodig is. Op deze manier hebben we een ideale mix gevonden van een benaderbaar team dat toch zeer grote en complexe projecten kan uitvoeren.

Foto van Robert Roose en Thomas van Eldijk in Utrecht op de Brigittenstraat

Thomas van Eldijk en Robert Roose zijn je directe aanspreekpunten. Thomas heeft als managing director de algemene leiding, houdt contact met opdrachtgevers en leidt de projecten in goede banen. Robert is als creative director verantwoordelijk voor het creatieve proces en de technische ontwikkeling.

Interesse? We vertellen je graag meer en horen ook graag welke ideeën en wensen je hebt voor je nieuwe website.

Neem contact met ons op