Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom worden lange artikelen beter gevonden in Google?

Waarom worden lange artikelen…

Al jaren claimen SEO-experts dat lange artikelen het beter zouden doen in Google. Maar is dat ook echt zo? En waarom is dat? En hoe lang is een lang artikel eigenlijk? In dit (lange?) artikel zoek ik uit hoe het zit.
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
Man die op een tablet de tekst van een website leest.

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers…

De meeste bezoekers van jouw website scannen eerst je tekst en lezen dan enkel de stukken die opvallen of interessant zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je tekst optimaal scanbaar is?
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
Hoe zorg je ervoor dat de beveiliging van je website op orde is?

Wat moet je als organisatie doen…

Een hackaanval of datalek is een nachtmerrie voor veel organisaties. Verminderde vindbaarheid, reputatieschade, meldplicht en boetes bij nalatigheid. Hoe voorkom je een hack of datalek en hoe zorg je ervoor dat je als organisatie niet nalatig bent?
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
Een goede footer kan de redding zijn voor je bezoekers.

Wat zet je in de footer van je…

De footer kan een redmiddel zijn voor bezoekers die niet direct kunnen vinden wat ze zoeken. Maar hoe ziet de ideale footer eruit en welke links plaats je wel en welke niet in de footer?
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
gala avond van de website van het jaar uitreiking

Welk CMS is het populairst onder…

Toen we hoorden dat een van ‘onze’ websites genomineerd was voor de Website van het Jaar Award 2016, vroegen we ons af: hoeveel procent van de ‘beste websites van 2016’ gebruikt een opensource-CMS? En welk CMS is het populairst?
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
De nieuwe website op een laptop.

Onze nieuwe Drupal 8 website

In de zomer van 2016 zijn we begonnen met het ontwerpen en ontwikkelen van onze nieuwe Drupal 8 website en sinds twee weken staat deze live. Wat is veranderd en wat is er nieuw? En waarom hebben we gekozen voor deze oplossing?
Robert Roose Robert Roose

WebVR en de toekomst van websites

WebVR is Virtual Reality die je kan benaderen met een VR apparaat en een browser. Dit zal de manier waarop we websites gebruiken en bouwen drastisch veranderen. De techniek staat nog in de kinderschoenen maar belooft nu al veel goeds. 
Robert Roose Robert Roose
Luchtfoto van een druk viaduct

De 5 kenmerken van een…

Een succesvolle website opzetten is lastig. Zeker wanneer bezoekers steeds kritischer worden, teksten niet of nauwelijks lezen en zoveel keuze hebben. Waar moet je als organisatie op letten om toch van je website een succes te maken?
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
Een tafel vol met eten.

Het perfecte menu maak je met…

Het menu is een van de belangrijkste onderdelen van je website. Maar wat maakt een menu nu goed en gebruiksvriendelijk? Volg deze tips en je hebt straks het perfecte menu!
Robert Roose Robert Roose

Lerenenwerken.nl is genomineerd…

De Leren en Werken website die we hebben ontworpen en ontwikkeld in opdracht van het UWV is genomineerd voor 'Website van het jaar 2016' in de categorie 'overheid'. Binnen deze categorie is plek voor 12 websites en de Leren en Werken website is hier een van.
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk