Overslaan en naar de inhoud gaan

Heeft WebVR, Virtual Reality voor je website, de…

WebVR is Virtual Reality die je kan benaderen met een VR apparaat en een browser. Dit zal de manier waarop we websites gebruiken en bouwen drastisch veranderen. De techniek staat nog in de kinderschoenen maar belooft nu al veel goeds. 
Robert Roose Robert Roose
Luchtfoto van een druk viaduct

De 5 kenmerken van een succesvolle website

Een succesvolle website opzetten is lastig. Zeker wanneer bezoekers steeds kritischer worden, teksten niet of nauwelijks lezen en zoveel keuze hebben. Waar moet je als organisatie op letten om toch van je website een succes te maken?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Een tafel vol met eten.

Het perfecte menu maak je met deze 6 tips

Het menu is een van de belangrijkste onderdelen van je website. Maar wat maakt een menu nu goed en gebruiksvriendelijk? Volg deze tips en je hebt straks het perfecte menu!
Robert Roose Robert Roose

Hoe krijg je meer bezoekers op je website?

Een succesvolle website moet ook zorgen voor ‘conversie’ maar zonder initiële bezoekers kan er weinig conversie plaats vinden. Maar hoe krijg je meer bezoekers op je website? Een vraag die eigenlijk aan de basis staat van elke succesvolle website.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Autolichten op een snelweg.

Hoe krijg ik een hogere Google Pagespeed Insights…

De Google PageSpeed Insights tool geeft weer hoe snel je website is. In dit experiment ga ik proberen een zo hoog mogelijke score te halen met onze Drupal website.
Robert Roose Robert Roose
Een verzameling van gezichten.

Laat een gezicht zien

Uit onderzoek blijkt dat bezoekers een positiever gevoel krijgen bij jouw website als ze foto's van gezichten zien. Ook tonen A/B testen aan dat deze foto's zorgen voor meer conversie. In dit artikel bespreek ik twee manieren hoe je foto's van gezichten het beste kan gebruiken op je website.
Robert Roose Robert Roose
Heeft jouw website de ideale landingspagina?

Wat is een landingspagina en waarom heb je die…

Een landingspagina is een pagina binnen je website waarnaar je verwijst vanuit andere media. Denk aan een link vanuit een adwords campagne. Een landingspagina zorgt voor meer conversie. Maar waarom is dat? En waar moet een landingspagina aan voldoen?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Een website gemaakt met Squarespace.

Squarespace een vervanging voor Joomla, Drupal,…

Er komt een nieuwe generatie tools aan die het maken van een websites nog makkelijker maken. In dit artikel bekijk ik Squarespace. Dit is de ideale tool om een simpele website te maken, maar wat als je net iets meer verwacht van je website?
Robert Roose Robert Roose
Als Pinnokio onderstaande leugens over Drupal hardop leest zou zijn neus een stukje groter zijn.

Vier leugens over Drupal

"Drupal is sloom!". "Drupal is moeilijk!". "Drupal is lelijk!". "Drupal is niet vindbaar!". Pure onzin. In dit artikel ontkracht ik vier leugens over Drupal.
Robert Roose Robert Roose
Een eend op zoek naar de juiste zoekresultaten.

Wat is Duckduckgo en wat moet ik er mee?

Duckduckgo is een zoekmachine die zich onderscheidt van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, omdat het anoniem zoeken mogelijk maakt. Daarnaast houdt Duckduckgo geen profiel bij van jouw zoekopdrachten, zodat iedereen altijd dezelfde resultaten te zien krijgt.
Robert Roose Robert Roose
Een huis in een veld.

Wat moet er op je homepage staan?

De manier waarop een homepage ingericht moet worden, is de afgelopen jaren flink veranderd. Door de opkomst van zoekmachines en mobiele apparaten kun je de homepage gebruiken om je belangrijkste boodschap te herhalen. In dit artikel leg ik uit hoe en wat.
Robert Roose Robert Roose
Lichtstraal

Liferay vs. Drupal

Tijdens gesprekken met klanten merken we dat de naam Liferay steeds vaker opduikt. Daarbij krijgen wij regelmatig de vraag hoe dit pakket zich verhoudt tot Drupal.
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
Twee vechtende beren.

TYPO3 vs Drupal

TYPO3 of Drupal? Thomas Krooshof maakt de vergelijking tussen het Belgische Drupal en Deense Typo3.
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
Het Anaheim confention center waar in 2011 een grootschalige Sharepoint conferentie gegeven werd.

Sharepoint vs Drupal

Laat je jouw intranet over aan Drupal, of kies je toch voor Sharepoint? De voor- en nadelen van beide.
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
Tilt shift effect op een bouwplaats.

Een community website bouwen? Gebruik Drupal!

Je eigen community website met de functionaliteiten van een facebook.com in elkaar klikken? Geen enkel probleem met alle uitgebreide features en modules voor Drupal.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

11 onmisbare Drupal modules

Voor iedereen die net is begonnen met Drupal vind je hieronder een lijst met onmisbare modules en informatie waarvoor ze dienen. Inzicht in de onderstaande modules zal je tijdens de ontwikkelingsfase enorm helpen om oplossingen te vinden voor een breed scala aan uitdagingen. 
Thomas Krooshof Thomas Krooshof