Overslaan en naar de inhoud gaan

We hebben een Drupal Splash Award gewonnen!

We zijn de winnaar van een Drupal Splash Award met het project Video UU. De Splash Award is een prijs voor het beste Drupal project van de Benelux. De Drupal website die we ontwikkeld hebben is een video portal voor de Universiteit Utrecht en doet mee in de categorie onderwijs.

Van Eldijk winnaar van een Drupal Splash Award 2014 in de categorie 'onderwijs'

We hebben een Drupal Splash Award gewonnen met het project Video UU. De Splash Award is een prijs voor het beste Drupal project van de Benelux. De Drupal website die we ontwikkeld hebben is een video portal voor de Universiteit Utrecht en deed mee in de categorie onderwijs.

De Drupal Splash Awards zijn een initiatief van de Stichting Drupal Nederland en 12 december 2014 zijn de winnaars bekend gemaakt.

Heb je iets aan deze content gehad? Laat weten hoe je ons waardeert.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,680 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Reacties

Beperkte HTML

  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Gerelateerde projecten

Bibliotheek van de Universiteit Utrecht.

De Universiteit Utrecht is een van de grootste universiteiten van Nederland en richt zich op innovatief onderwijs. Hun innovativiteit laat zich ook zien in de keuze voor Drupal en…

"Erg prettig dat onze wensen binnen het project ‘in time & in budget’ zijn uitgevoerd." Saskia Barendregt Saskia Barendregt Universiteit Utrecht