Ideale mix van kennis

Door de mix van kennis die we bezitten en de veelzijdigheid van Drupal zien we dat ons portfolio zeer divers is. Dit is voor ons altijd fijn als afwisseling en heeft voor onze opdrachtgevers veel voordelen. Een overheidswebsite maken we effectiever omdat we veel weten van social proof, de customer journey en call-to-actions. En een corporate website maken we gebruiksvriendelijker omdat we veel weten van het ontwerpen van websites voor mensen met beperkingen.

Ons webdesignproces

Het unieke van onze aanpak is dat we na een uitgebreide briefing aan de slag gaan met het ontwerpen van een webdesign en dit direct omzetten naar een functionele Drupalwebsite.

Dit heeft als groot voordeel dat we presenteren met een werkende website en je precies ziet wat het nieuwe ontwerp doet en hoe het werkt. Zowel op een smartphone als op een tablet. Dit scheelt niet alleen tijd, het zorgt ook voor een duidelijker proces voor de opdrachtgever die zo veel beter het webdesign kan beoordelen.

Mobile first en toegankelijkheid

In onze designfilosofie staat de gebruiker altijd centraal en daarom ontwerpen we 'mobile first'. Hierdoor ontstaan websites die prettig werken voor zowel mobiele als desktopgebruikers. Door vervolgens onze websites vanaf de grond af aan op te zetten met een degelijke structuur, kunnen we relatief gemakkelijk strenge web richtlijn niveau's als WCAG 1.0, 2.0 of 2.1 halen. Samen met audit organisaties verfijnen we onze websites om de gewenste drempelvrij waarmerken te behalen en onderzoeken we nieuwe manieren om op een toegankelijke manier gebruik te kunnen maken van het internet.

Thomas en Robert bezig met de ontwikkeling van een Drupalwebsite

Drupal ontwikkeling

Drupal kan een hoop en de benodigde functionaliteiten kunnen grotendeels op maat worden ingericht. Denk hierbij aan het zodanig opzetten van de structuur binnen de database dat de verschillende contenttypes de juiste velden krijgen of het opzetten van overzichten, eventueel met filters. We creëren rollen met de juiste rechten en installeren en configureren modules voor koppelingen met bijvoorbeeld Mailchimp of Salesforce.

We ontwikkelen alles op basis van 100% open-sourcemodules waardoor de website stabiel, veilig en overdraagbaar is.

Ons proces

Wanneer we een project starten en een uitgebreide briefing hebben gehouden, gaan we aan de slag met meer dan alleen ontwerpen en ontwikkeling. We analyseren statistieken, zetten de content- en menustructuur op, bedenken een ideale funnel, creëren de juiste call-to-actions op de juiste momenten en vullen de gehele website met voorbeeldcontent.

We presenteren daarmee een complete oplossing waarbinnen goed te zien is hoe de website overkomt en hoe deze functioneert. Dit maakt het als opdrachtgever veel makkelijker om te werken aan de content en om verbeterpunten te vinden. Na de presentatie geven we een training over het beheer van Drupal en verzamelen we de verbeterpunten. Hier rust trouwens geen limiet op; het doorvoeren valt binnen de projectprijs. Zo ontstaan geen verassingen achteraf en vormt zich een website waar iedereen 100% tevreden over is.

Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

"Heb je vragen over onze webdesign- en ontwikkeling aanpak? Ik vertel er graag meer over."

Neem dan contact met ons op