Een community website voor experts

Expertplace verbindt aanbod en vraag naar expertise. Organisaties die op zoek zijn naar Unit4 experts, zoals groothandels en ziekenhuizen, kunnen hun projecten binnen Expertplace aanbieden en experts kunnen zich profileren door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Binnen de community is er een marktplaats om projecten of klussen op te plaatsen, er is een forum om vragen te stellen aan andere experts, je kunt er kennis delen en binnen het evenementenoverzicht interessante trainingen of workshops vinden. Vergelijkbare functionaliteiten die jij bij andere community websites ook vindt maar bij Expertplace toegespitst op het verbinden van projecten en experts.

Screenshot van de homepage van de Expertplace website
Jeroen Philippi
Jeroen Philippi
Expertplace

"We hebben zelf een redelijke achtergrond in de wereld van applicatieontwikkeling en -verkoop, en we weten welke uitdagingen het verbinden van technologie aan functionaliteit en vooral de ‘zachte’ verwachtingen kan geven. Van Eldijk is er in geslaagd binnen de scope, investering en planning het kennis- en communityportaal ExpertPlace succesvol op te leveren, en onze verwachtingen daarmee te overtreffen."

De community website die we voor Expertplace hebben ontworpen en ontwikkelt stelt nieuwe bezoekers in staat een proeflidmaatschap af te nemen van een maand. Na een maand worden automatisch de rechten beperkt van dit account en komt er een melding in beeld dat er moet worden overgaan op een betaald lidmaatschap om verder gebruik te kunnen maken van het platform. 

Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

"Wil je net als Expertplace ook een community website die bezoekers en kennis aan elkaar bindt? We vertellen je graag meer over onze aanpak."

Neem dan contact met ons op