Overslaan en naar de inhoud gaan
Experts aan het werk

Waar experts projecten vinden en kennis delen

De Expertplace website getoond op een tablet, laptop en smartphone

'We hebben zelf een redelijke achtergrond in de wereld van applicatieontwikkeling en -verkoop, en we weten welke uitdagingen het verbinden van technologie aan functionaliteit en vooral de ‘zachte’ verwachtingen kan geven. Van Eldijk is er in geslaagd binnen de scope, investering en planning het kennis- en communityportaal ExpertPlace succesvol op te leveren, en onze verwachtingen daarmee te overtreffen.'

Meer weten over community websites?
Jeroen Philippi Jeroen Philippi Wholesale Expert Group B.V.

Steeds meer technologie bedrijven richten zich op het ontwikkelen van de techniek en minder op het geven van advies of consult. Dit zorgt voor een behoefte in de markt waar Expertplace een oplossing voor heeft.

Organisaties die op zoek zijn naar Unit4 experts, zoals groothandels en ziekenhuizen, kunnen hun projecten binnen Expertplace aanbieden en experts kunnen zich profileren door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

De community website die we voor Expertplace hebben ontworpen en ontwikkelt stelt nieuwe bezoekers in staat een proeflidmaatschap af te nemen. Na een maand wordt dit account bevroren en moet je of overgaan op een betaald lidmaatschap om verder gebruik te kunnen maken van het platform.

Binnen de community is er een marktplaats om projecten of klussen op te plaatsen, er is een forum om vragen te stellen aan andere experts, je kunt er kennis delen en binnen het evenementenoverzicht interessante trainingen of workshops vinden.

Expertplace als je ingelogd bent.
Na het inloggen worden gebruikers gevraagd hun profiel compleet te maken.
Factsheet
Oplossing(en)
Content management systeem
Drupal 7
Sector(en)
Automatisering en ICT
Werkzaamheden
Webdevelopment
Webdesign

"Interesse in een community website gebouwd met Drupal? Neem dan contact met mij op en ik leg je graag uit hoe we je kunnen helpen. Je kan mij mailen op [email protected] of direct bellen naar 06-24719845."

Je kunt ook ons contactformulier gebruiken
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Vergelijkbare projecten

Een koe in de wei.

Net als Expertplace verbindt de community website een groep experts. In dit geval geen ICT experts maar experts in het houden van boerderijdieren.

"Na een proces van testen en verbeteren, was daar dan eindelijk een fantastisch resultaat." Jinke Hesterman Levende Have
Een jungle.

Ecosystem Alliance is er voor specialisten op het gebied van het beschermen van natuurgebieden. Deze internationale experts delen kennis met elkaar en helpen zo lokale initiatieven.

"Door de klantgerichte aanpak van Van Eldijk ontstaat er een praktische oplossing." Heleen van den Hombergh Ecosystem Alliance