Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,567 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

trappenhuis

In 7 stappen de kwaliteit van je content te…

Verhoog de kwaliteit van je content en Google beloont je met een betere positie in de zoekresultaten. Althans dat is de theorie. Maar hoe doe je dit in de praktijk?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
mensen die in een rij staan

Wat is social proof? En hoe integreer je dit in…

Je kunt nog zoveel mooie dingen vertellen over je dienst of product. Maar niets is overtuigender dan een stukje social proof. In de ontwikkeling van de website is social proof een extra element geworden waarmee je het onderscheid kunt maken met je concurrent en de bezoeker kunt overtuigen.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Maak geen uitglijder, hou je website gebruiksvriendelijk.

6 usability-bloopers die je kunt voorkomen op…

Eén usability-blooper kan genoeg zijn om je bezoeker weg te jagen. Dit zijn zes veelvoorkomende usability- problemen en oplossingen om ze te voorkomen.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Toon geen ruis, laat zien wat er binnen je organisatie gebeurt

De ideale website bestaat uit 'echte'…

Hoe deel je een website nu het beste in? Welke content moet er gemaakt worden en hoe komt de bezoeker bij die content. In mijn dagelijkse werk begeleid ik onze klanten hierbij en zie ik, hoe verschillend onze klanten ook zijn, vaak dezelfde zoektocht naar de ideale indeling.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Lego Sherlock Holmes onderzoekt de moord op Dracula.

Hoe kan ik zien welk CMS een website gebruikt?

Wil je weten welk content management systeem (CMS) een website gebruikt? Lees dan mijn tips die ik deel in dit artikel en je komt er in no-time achter!
Robert Roose Robert Roose