Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,794 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Gratis afbeelding van een baai van Unsplash

Mooie gratis afbeeldingen vinden voor je website

Op zoek naar gratis, maar ook mooi foto's voor op je website? Zoek niet verder! In dit artikel deel ik enkele bronnen waar je prachtige afbeeldingen kan vinden die je direct kan gebruiken voor je website.
Robert Roose Robert Roose
Een schetsboek met een opzet voor een nieuwe website.

De ultieme checklist voor wanneer je een website…

Waar moet je nu op letten als je een website laat maken? Wat is echt belangrijk? En waar moet je aan denken voordat je een offerte voor het bouwen van een website gaat aanvragen?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Een man die zijn auto zelf repareert.

Website laten maken of zelf maken?

Als je een website wil hebben sta je voor de keuze of je deze zelf gaat maken of laat maken. In dit artikel belicht ik bij beide scenario's de voor- en nadelen en geef ik aan waar je op moet letten.
Robert Roose Robert Roose

Voorbereiden op een nieuw webdesign

Wanneer het tijd is voor een nieuwe website is het verstandig om je goed voor te bereiden voordat je naar een webdesigner stapt.
Robert Roose Robert Roose
Waar moet je naar kijken in Google Analytics?

Leer Google Analytics in 10 minuten

De statistieken van je website bijhouden met Google Analytics hoeft niet veel tijd te kosten. Besteed je tijd efficiënt concentreer je op de drie belangrijkste onderdelen van Google Analytics.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk