Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,680 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Ouderwetse brieven.

Hoe integreer je een nieuwsbrief met je Drupal…

In dit artikel leg ik uit hoe je een nieuwsbrief lijst aanmaakt en hoe je deze op je Drupal website plaatst. Daarnaast laat ik zien hoe je de conversie van de aanmeldingen meet met Google Analytics.
Robert Roose Robert Roose
Een boekrol (scroll) waar het woord scrollen vandaan komt.

Ze scrollen wel!

Scrollen ze nu wel of scrollen ze nu niet? Deze vraag kan vaak leiden tot verhitte discussies. In dit artikel ga ik kijken naar wat voor een onderzoek er nu eigenlijk geweest is naar scrollen. En wat blijkt? Ze scrollen wel!
Robert Roose Robert Roose
Blokjes lego.

Wat is Panopoly?

Panopoly is een uitbreiding op de standaard Drupal installatie. Panolopy combineert Drupal met bestaande third party modules en specifieke Panolopy modules zodat je gemakkelijk en snel een website kan bouwen. 
Robert Roose Robert Roose
Hou de bouncerate in de gaten van je website!

Google Analytics - BouncePercentage

In dit artikel bespreek ik het beruchte "bouncepercentage". Een bepalende factor voor je plek in de zoekresultaten van Google.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Brievenbus

5 effectieve nieuwsbrief tips

E-marketing lijkt niet te lijden onder de strengere wetgeving en steeds beperktere e-mail clients.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk