Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,794 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Social Media: geen wondermiddel

Social Media: als we de critici mogen geloven kun je er niet meer omheen. Elke website moet tegenwoordig Social Media proof zijn, maar in de meeste gevallen is het helemaal niet duidelijk wat Social Media is of doet en of het nuttig is. In dit artikel ontkracht ik het idee van een verplichte integratie van Social Media op je website.
Robert Roose Robert Roose
Een live optreden.

De ultieme checklist voor het live gaan met je…

Doorloop deze checklist en je website is helemaal klaar is om live te gaan. Omdat er ook aantal checks zijn die je alleen kunt doen als je website daadwerkelijk live is, staan deze onderaan de lijst.
Robert Roose Robert Roose

Standaard template vs een op maat gemaakte…

Een standaard template of een webdesign en template op maat laten maken? Bekijk hier de voor- en nadelen.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
statistieken zoals je die in Matomo tegenkomt in de vorm van grafieken en diagrammen

Leer Matomo in 10 minuten

Matomo, voorheen bekend als Piwik, is het bekendste open-source statistiekensysteem, maar waar vind je de belangrijkste statistieken terug? En hoe zorg je ervoor dat je niet verdwaalt in alle cijfers?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

Wil de echte webdesigner nu opstaan?

Het kiezen van een de juiste webdesigner aan het begin van een project is belangrijk voor een goed verloop van het traject. Daarom bespreek ik enkele kenmerken waaraan een webdesigner minimaal moet voldoen om uiteindelijk een goed webdesign te kunnen maken.
Robert Roose Robert Roose