Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,348 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Joomla vs Drupal: De Cijfers

In deze blogpost kijk ik naar het verschil tussen Joomla en Drupal, waarbij ik me uitsluitend richt op cijfers. Dat wil zeggen dat ik niet ga kijken naar de kwaliteit van deze twee systemen, maar naar de statistieken.
Robert Roose Robert Roose

Terminologie verschillen tussen Wordpress, Drupal…

Overstappen van het ene naar het andere CMS is al moeilijk genoeg en dan blijken soortgelijke functies ook nog eens een andere naam te hebben! Dat vraagt om een woordenboekje.
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
Ouderwetse brieven.

Hoe integreer je een nieuwsbrief met je Drupal…

In dit artikel leg ik uit hoe je een nieuwsbrief lijst aanmaakt en hoe je deze op je Drupal website plaatst. Daarnaast laat ik zien hoe je de conversie van de aanmeldingen meet met Google Analytics.
Robert Roose Robert Roose
Iemand bewerkt zijn website op een tablet.

Squarespace Seven: Makkelijker dan makkelijk

Squarespace wordt geroemd om de gebruiksvriendelijkheid. En met de komst van de nieuwste versie wordt een website in elkaar klikken alleen maar makkelijker! In deze video maak ik in een handomdraai een website voor mijn fictieve restaurant.
Robert Roose Robert Roose
Een snelheidsmeter in het dashboard van een auto.

Beter gevonden worden door mobiele bezoekers met…

Google heeft een nieuwe techniek ontwikkeld die het laden van pagina's op een mobiele telefoon tot wel vier keer sneller maakt. In dit artikel leg ik uit wat AMP is en hoe het werkt.
Robert Roose Robert Roose