Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,567 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Tuut tuut. Hier komt de SPAM bus!

Spam tegen gaan op je Drupal website

Spam is een groot probleem. Als je een website hebt waar het mogelijk is voor bezoekers om actie te ondernemen krijg je geheid te maken met spammers. In dit artikel bespreek ik verschillende methodes om de strijd met spammers aan te gaan.
Robert Roose Robert Roose
Een eend op zoek naar de juiste zoekresultaten.

Wat is Duckduckgo en wat moet ik er mee?

Duckduckgo is een zoekmachine die zich onderscheidt van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, omdat het anoniem zoeken mogelijk maakt. Daarnaast houdt Duckduckgo geen profiel bij van jouw zoekopdrachten, zodat iedereen altijd dezelfde resultaten te zien krijgt.
Robert Roose Robert Roose
een grasmachine dat gras maait

Ik verwijderde 15% van onze content en kreeg 34,5…

Ik besloot onze lage kwaliteit content te wissen met als gevolg een stijging van 34,5% in het aantal bezoekers, een 28,9% lagere bouncerate en een sessieduur die steeg met 8,2%. Daar kan weinig SEO-optimalisatie tegenop. Maar hoe kan dit?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

Maak Drupal nog veiliger in 7 stappen

Wat kun jij doen om Drupal veilig te houden? 7 tips om je Drupal CMS nog veiliger te maken.
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
Lego Sherlock Holmes onderzoekt de moord op Dracula.

Hoe kan ik zien welk CMS een website gebruikt?

Wil je weten welk content management systeem (CMS) een website gebruikt? Lees dan mijn tips die ik deel in dit artikel en je komt er in no-time achter!
Robert Roose Robert Roose