Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,680 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

foto van luchtballonnen

Joomla vs. Drupal vs. Wordpress

Wat zijn de verschillen tussen Drupal, Joomla en Wordpress? En welk open source CMS past het beste bij jou en jouw organisatie?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Een tafel vol met eten.

Het perfecte menu maak je met deze 6 tips

Het menu is een van de belangrijkste onderdelen van je website. Maar wat maakt een menu nu goed en gebruiksvriendelijk? Volg deze tips en je hebt straks het perfecte menu!
Robert Roose Robert Roose
Breng je website in kaart met een XML sitemap bestand

Waarom moet je een XML sitemap hebben?

Een XML sitemap zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Maar waarom is dat? En waar moet je op letten bij het aanbieden van een XML sitemap?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

Functioneel ontwerp 2.0

Wanneer je besluit te gaan werken met Open Source kan je functioneel ontwerp de prullenbak in. Functionele ontwerpen stammen uit de tijd waarbij je een document bij je webbouwer neerlegde en zei: "Bouw dit!". Bij Open Source ligt dit heel anders en in dit artikel leg ik uit waarom.
Robert Roose Robert Roose
Waarom worden lange artikelen beter gevonden in Google?

Waarom worden lange artikelen beter gevonden in…

Al jaren claimen SEO-experts dat lange artikelen het beter zouden doen in Google. Maar is dat ook echt zo? En waarom is dat? En hoe lang is een lang artikel eigenlijk? In dit (lange?) artikel zoek ik uit hoe het zit.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk