Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,794 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Het beste eindresultaat voor uw design? Geef…

Een webdesigner leeft van input. Geef een webdesigner daarom zo veel mogelijk input als je kan wanneer je een nieuwe website laat ontwerpen. Des te meer input, des te beter het eindresultaat.
Robert Roose Robert Roose
Breng je website in kaart met een XML sitemap bestand

Waarom moet je een XML sitemap hebben?

Een XML sitemap zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Maar waarom is dat? En waar moet je op letten bij het aanbieden van een XML sitemap?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

Webdesign Trends

Sinds het ontstaan van grafische interfaces wordt er gebruik gemaakt van het zogenaamde ‘Skeuomorphism’. Skeuomorphism is iets ontwerpen wat ook bestaat in de fysieke wereld. Denk bijvoorbeeld aan de prullenbak in Windows. Er zit natuurlijk geen echte prullenbak in je computer.
Robert Roose Robert Roose
Social media apps op een iPhone.

Zorgen meer social shares voor een betere positie…

Het algoritme van Google kijkt niet naar het aantal tweets, likes of +1tjes die de pagina's binnen jouw website hebben gekregen. Toch worden deze pagina's beter gevonden door Google. Waarom dit gebeurt leg ik uit in dit artikel.
Robert Roose Robert Roose
Hou de bouncerate in de gaten van je website!

Google Analytics - BouncePercentage

In dit artikel bespreek ik het beruchte "bouncepercentage". Een bepalende factor voor je plek in de zoekresultaten van Google.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk