Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen zoals; de laatste webdesign trends, SEO tips, conversie optimalisatie, Joomla, Drupal en Wordpress ontwikkelingen.

Ontvang artikelen zoals deze

Is oneindig doorscrollen de toekomst of is een ouderwetse pagination toch beter?

Infinite scroll vs Pagination

Waarom gebruikt Google geen infinite scroll maar nog steeds een 'ouderwetse' pagination? In dit artikel bekijk ik wat beter is: Infinite scroll vs Pagination.
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
foto van formulier

Drupal tokens gebruiken in een…

In dit artikel legt Thomas Krooshof uit hoe je met tokens Webform formulieren kunt voorzien van vooraf ingevulde waardes.
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
Een grote rode knop.

Is de home button nog steeds…

Is de home button een relikwie of moeten we nog steeds een verwijzing maken naar de homepage in het menu? In dit artikel bekijk ik wat de 50 meest bezochte Nederlandse websites doen en wat de experts zeggen. 
Robert Roose Robert Roose
Lego Sherlock Holmes onderzoekt de moord op Dracula.

Hoe kan ik zien welk CMS een…

Wil je weten welk content management systeem (CMS) een website gebruikt? Lees dan mijn tips die ik deel in dit artikel en je komt er in no-time achter!
Robert Roose Robert Roose
Je vindt het past echt snel met Apache Solr

Wat zijn de voor- en nadelen van…

Zonder Apache Solr zouden we op grote websites zoals funda.nl en autotrack.nl geen huizen of auto’s kunnen vinden. Apache Solr is een open source-applicatie die je kunt koppelen aan je website en die het zoeken van de content binnen je website overneemt.
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk