Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,794 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Een oude radio.

Bijgepraat Podcast juni 2015

Is je home button nog wel nodig? Cloudflare maak websites sneller en veiliger maar hoe werkt het? Heeft Panopoly de toekomst en hoe kun je nu makkelijk zien welk op basis van welk CMS een website is gebouwd.
Robert Roose Robert Roose
foto van new york met allemaal billboards

De voor- en nadelen van Google Adwords

Google Adwords is misschien wel de meest duidelijke no-nonsense online promotievorm die er is. Je betaalt een x bedrag voor een klik op jouw advertentie en je krijgt een bezoeker op jouw website die geïnteresseerd is in jouw product of dienst.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
statistieken zoals je die in Matomo tegenkomt in de vorm van grafieken en diagrammen

Leer Matomo in 10 minuten

Matomo, voorheen bekend als Piwik, is het bekendste open-source statistiekensysteem, maar waar vind je de belangrijkste statistieken terug? En hoe zorg je ervoor dat je niet verdwaalt in alle cijfers?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Het zwaar beveiligde complex Fort Knox

HTTPS: De moeite waard?

Google gaat websites met een HTTPS verbinding belonen door ze een hogere positie te geven in de zoekresultaten. Maar wat is een HTTPS verbinding precies en hoe kom je er aan? En is het überhaupt wel de moeite waard?
Robert Roose Robert Roose
Een glijbaan die de funnel voorstelt op je website

De beste content maak je met een funnel

Goede content zorgt voor meer bezoekers en conversie. Het creëert de verbinding tussen het belang van de bezoeker (het oplossen van een probleem) en het belang van de eigenaar van de website (een product of dienst verkopen).
thomas van eldijk Thomas van Eldijk