Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,680 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

foto van een hek

Hoe stap je over naar HTTPS?

Je website via HTTPS aanbieden is de norm aan het worden, maar hoe zorg je ervoor dat je website via een ‘slotje’ beveiligd is?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Screenshot van de het Drupal 8 installatie scherm

Veelgestelde vragen over Drupal 8

Drupal 8 bevat een hoop nieuwe technologische verbeteringen. Maar wat merk je daar als website-eigenaar van? En als je nu een website gaat of laat bouwen, moet je dan kiezen voor Drupal 8, of 7?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

Welk CMS is het populairst onder de genomineerde…

Toen we hoorden dat een van ‘onze’ websites genomineerd was voor de Website van het Jaar Award 2016, vroegen we ons af: hoeveel procent van de ‘beste websites van 2016’ gebruikt een opensource-CMS? En welk CMS is het populairst?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

5 manieren om je Adwords specialist te controleren

Adwords is hot. De marketing budgetten slinken en adverteren in de “oude” media kost kapitalen terwijl je met Adwords zelf kunt bepalen hoeveel je uitgeeft en ook nog eens kunt zien hoeveel het oplevert.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Verbetert een goed webdesign de vindbaarheid van je website?

Zorgt een goed webdesign voor betere SEO?

Een mooi webdesign zorgt voor een goede uitstraling, vertrouwen en fijne leesbaarheid. Maar zorgt het ook voor een betere positie in Google?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk