Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,794 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Fysieke panelen van een gebouw gevormd naar puzzelstukjes.

Display Suite versus Panels

Zowel met Display Suite als met Panels kun je de layout van een Drupal pagina aanpassen. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen beide?
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
trappenhuis

In 7 stappen de kwaliteit van je content te…

Verhoog de kwaliteit van je content en Google beloont je met een betere positie in de zoekresultaten. Althans dat is de theorie. Maar hoe doe je dit in de praktijk?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Luchtfoto van een druk viaduct

De 5 kenmerken van een succesvolle website

Een succesvolle website opzetten is lastig. Zeker wanneer bezoekers steeds kritischer worden, teksten niet of nauwelijks lezen en zoveel keuze hebben. Waar moet je als organisatie op letten om toch van je website een succes te maken?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk

De Drupal workflow: wie is de baas?

De gebruikerservaring van de groep die moet werken met de back end van Drupal is vaak een ondergeschoven kindje. Indirect gaat dit ten koste van het succes van een website.
Thomas Krooshof Thomas Krooshof
Waar moet je naar kijken in Google Analytics?

Leer Google Analytics in 10 minuten

De statistieken van je website bijhouden met Google Analytics hoeft niet veel tijd te kosten. Besteed je tijd efficiënt concentreer je op de drie belangrijkste onderdelen van Google Analytics.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk