Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,567 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Kat met een bril op.

Drupal drempelvrij

Een drempelvrij website moet voldoen aan de webrichtlijnen en daardoor voor iedereen toegankelijk zijn. In dit artikel bespreek ik enkele tips hoe je jouw Drupal website drempelvrij kan maken.
Robert Roose Robert Roose
Waarom worden lange artikelen beter gevonden in Google?

Waarom worden lange artikelen beter gevonden in…

Al jaren claimen SEO-experts dat lange artikelen het beter zouden doen in Google. Maar is dat ook echt zo? En waarom is dat? En hoe lang is een lang artikel eigenlijk? In dit (lange?) artikel zoek ik uit hoe het zit.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Met deze seo tips wordt je website beter vindbaar.

10 super SEO tips voor 2018

Wil je in 2018 nog meer bezoekers voor je website? Ik wel. Vandaar dat ik een shortlist van SEO tips heb gemaakt met verbeteringen die nu al veel impact hebben maar waarschijnlijk nog belangrijker worden.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Wat is jouw positie?

Wat is jouw positie in Google?

Op welke positie staat jouw website in Google? In dit artikel vertel ik hoe je erachter komt en wat je met de resultaten moet doen.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Laat zien wie de schrijver is van je artikelen en wordt zo beter gevonden.

Auteurs informatie in de zoekresultaten. Een SEO…

Na de snelheid, actualiteit en herkomst van links gaat Google nu ook kijken of je wel de auteur bent van de artikelen op je website.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk