Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt eens per maand een overzicht van onze beste artikelen. Met onderwerpen zoals; de laatste webdesign trends, SEO tips, conversie optimalisatie, Joomla, Drupal en Wordpress.

Ontvang artikelen zoals deze

Een matroesjka.

Waarom je altijd gerelateerde…

Het is belangrijk onderaan een pagina zo vaak mogelijk gerelateerde content te laten zien. Dit is handig voor je bezoekers en zorgt er overigens ook voor dat Google jouw pagina beter beoordeelt. Recente aanpassingen in richtlijnen van Google maakt het tonen van gerelateerde content nog belangrijker.
Robert Roose Robert Roose
Ingrediënten.

Wat elke website nodig heeft

In dit artikel probeer ik een zo compleet mogelijke checklist te maken van onderdelen die een website nodig heeft om succesvol te worden. Hiermee kun je controleren of jouw website aan alle eisen voldoet.
Robert Roose Robert Roose
Hoe hoog sta jij in de Google zoekresultaten?

Positionly, de ideale tool om te…

Een tool die automatisch voor jou je positie in Google kan meten is Positionly.com. Positionly kan automatisch tientallen of honderden zoekopdrachten voor je uitvoeren. Zo krijg je na verloop van tijd een perfect inzicht.
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
In 24 dagen een Drupal expert!

Drupal expert in 24 dagen

In 24 Drupal tutorials leggen we stap voor stap alle onderdelen van het Drupal CMS uit.
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk
Blijf in controle met Google's Search Console aka Webmaster Tools

WebMeester met Google's…

Er zijn veel webmasters (oftewel website beheerders) die niet afweten van het bestaan van de Google's Search Console (Webmaster Tools).
Thomas van Eldijk Thomas van Eldijk