Functieomschrijving:

Binnen het werk dat je doet is het belangrijk dat je goed kunt inleven in de klant, niet schuwt om de diepte in te duiken en je kunt inbeelden hoe bezoekers, klanten en gebruikers de websites gebruiken die jij hebt ontworpen. Je communicatie vaardigheden spelen een grote rol omdat je bij projecten in gesprek met de klant erachter moet komen waar de behoeftes liggen.

Tijdens presentaties moet je jouw ontwerpen kunnen verdedigen. En wanneer een ontwerp goedgekeurd is moet je samen met een team van ontwikkelaars kunnen sparren over eventuele wijzigingen en manieren om jouw ontwerp zo goed mogelijk te realiseren. Een oog voor goed design, creativiteit en inlevingsvermogen zijn skills waar we voornamelijk naar kijken. Ben je wel grafisch goed onderlegd maar heb je nog niet heel veel ervaring met het ontwerpen van websites voor CMS-en? We bieden je graag trainingen aan die je in werktijd kunt volgen waardoor je deze ervaring opbouwt, nog betere ontwerpen kunt maken en nog beter kunt sparren met ons team.

Interesse? Neem contact met ons op

Waar?

Er wordt binnen ons team veel vanuit huis gewerkt waarbij we communiceren via online tools en calls. Bij fysieke besprekingen met opdrachtgevers moet je naar de klanten toe kunnen reizen. Onze klanten bevinden zich in Nederland en België en onze kantoren bevinden zich in Utrecht, Driebergen en Kampen.

Overige vereiste skills:

  • Grafische / Media design opleiding.
  • Portfolio met (grafisch/webdesign) werk.
  • Enige HTML en CSS ervaring.
     
  • Usability, UX design, responsive webdesign, drempelvrij ontwerpen ( wcag 2.1 ) trainingen en ervaring zijn een pré.
  • Drupal ervaring is een pré.

 

Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

"Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende en creatieve functie? En wil je graag samen werken met een klein maar gespecialiseerd team van professionals? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met je CV en portfolio."