Corporate website en huurdersportaal in één

We werden gebeld door Jolijn Besemer van het WTC Amsterdam. Zij wilden een nieuwe corporate website en een online huurders portaal in Drupal laten maken waar huurders hun facturen konden inzien maar ook met elkaar in contact konden komen om zo gebruikt te maken van elkaars expertise.

'Koffie, een hot-topic!'

Een leuke feature bleek het plaatsen van tips. Toen we bij een andere klant waren, die toevallig gevestigd is in het World Trade Centre Amsterdam, vertelden we van de nieuwe website. We hadden het over het plaatsen van tips en er ontstond direct een verhitte discussie over waar je de lekkerste koffie kon halen rondom en in het WTC. Met deze content wisten we huurders te binden en zagen ze ook de praktische kant in van de portal.

Screenshot van de Homepage van de WTC Amsterdam website
Jolijn Besemer
Jolijn Besemer van het
WTC Amsterdam

"De samenwerking met van Eldijk is zeer prettig. Het zijn mensen met kennis van zaken, die dingen goed kunnen uitleggen!"

Meer conversie

Naast een handige huurdersportaal is de website ook gericht op het aantrekken van meer bezoekers en deze om te zetten naar leads. Dit doen we onder andere door een funnel in te bouwen, waarbij we bezoekers stap voor stap overtuigen, hun vertrouwen te winnen en de juiste call to actions aan te bieden op de juiste momenten.

Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

"Wil je net als het World Trade Centre Amsterdam ook een conversie gerichte corporate website of een praktische portal website? We vertellen je graag meer over onze aanpak."

Neem dan contact met ons op