Overslaan en naar de inhoud gaan
Mensen aan het werk

Een combinatie van een corporate site en een community

Schermafbeeldingen van de website van het WTC in Amsterdam.

"De samenwerking met van Eldijk is zeer prettig. Het zijn mensen met kennis van zaken, die dingen goed kunnen uitleggen!"

Ook een Drupal community website? Neem contact met ons op
Jolijn Besemer van het WTC Amsterdam. Jolijn Besemer WTC Amsterdam

We werden gebeld door Jolijn Besemer van het WTC Amsterdam. Zij wilden een nieuwe corporate website en een online huurders portaal in Drupal laten maken waar huurders hun facturen konden inzien. Al direct bij onze eerste ontmoeting vlogen de ideeën over tafel. Naast facturen en documenten zouden er ook nieuwsberichten en evenementen geplaatst worden op de huurders portaal. Het zou ideaal zijn als huurders met elkaar in contact kunnen komen, voor wanneer ze op zoek zijn naar een bepaalde expertise binnen het WTC. En om huurders echt een plek te geven om hun ervaringen te delen zouden ze blogs en tips met elkaar moeten kunnen delen.

'Koffie, een hot-topic!'

Vooral het plaatsen van tips blijkt een schot in de roos. Toen we bij een andere klant waren, die toevallig gevestigd is in het World Trade Centre Amsterdam, vertelden we van de nieuwe website. We hadden het over het plaatsen van tips en er ontstond direct een verhitte discussie over waar je de lekkerste koffie kon halen.

De homepage van WTC Amsterdam.
De homepage van WTC Amsterdam.

Handig

Naast een interessante plek voor huurders, wordt deze ook gebruikt voor handige zaken als een overzicht van de facturen, contracten en praktische meldingen. Op deze manier hebben we een website ontwikkeld die de beheerders van het WTC tijd bespaart en een meerwaarde is voor huurders.

Factsheet
Content management systeem
Drupal 7
Locatie(s)
Amsterdam
Sector(en)
Makelaardij
Verhuur
Werkzaamheden
Webdesign
Webdevelopment
Training
Koppeling

"Op zoek naar een corporate website met een klantenportal? Neem dan direct contact op met mij. Je kunt mij bereiken via 06-24719845 of [email protected]."

Neem contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Vergelijkbare projecten

Vrachtschip op zee.

Net als bij WTC zocht Alewijnse een website die meerdere doelen verenigd. We hebben een corporate en vacature website binnen één CMS ontwikkeld die met multi-CMS onafhankelijk van elkaar werken.

"De website is gemakkelijk in gebruik, ook voor onze redacteuren met weinig internet-ervaring." Frederique Nagtegaal Frederique Nagtegaal Alewijnse Holding B.V.