Overslaan en naar de inhoud gaan
handen die typen op een toetsenbord

Een Drupal website gekoppeld met een CRM pakket

"In 2007 heeft van Eldijk onze eerste Joomla website gebouwd. Een paar jaar later wilden we een sterker en gebruiksvriendelijker ontwerp dat meer aansluit bij het Transhair van nu. Met de nieuwe Drupal website is dit gelukt en wij zijn er van overtuigd dat deze er nog jaren tegenaan kan."

Ook meer bezoekers en conversie? Neem contact met ons op
Cor van Oyen Transhair

Transhair is Europa's grootste haartransplantatie kliniek en is in grote mate afhankelijk van haar website. De gevoeligheid van het onderwerp en de grote van de investering zorgen ervoor dat bezoekers lang oriënteren en pas een consult inplannen of een brochure aanvragen, wanneer ze volledige vertrouwen hebben in de kliniek.

Bezoekers overtuigen met echte voorbeelden

Haartransplantatie is een gevoelig onderwerp. Wanneer je onderzoek gaat doen naar dit onderwerp, wil je daarom graag de bevestiging krijgen dat er een werkende oplossing bestaat. En hoe kun je dit nu beter doen, dan echte praktijkvoorbeelden te laten zien?

Bezoekers die zich willen inlezen over onderwerpen zoals haaruitval of haartransplantatie krijgen op de Transhair website direct werkende resultaten te zien. Aan de ene kant heeft de bezoeker rustig de tijd om zich te laten informeren, maar aan de andere kant zien ze meteen dat er een oplossing is. Daarnaast wordt heel snel duidelijk, door de voor en na foto's, dat de oplossing effectief is.

De homepage van Transhair.
De homepage van Transhair.

Drupal koppelen met een CRM pakket

Wanneer een bezoeker eenmaal overtuigd is van de oplossing van Transhair, is het belangrijk deze zo snel mogelijk een contactmoment aan te bieden. Dit kan het ontvangen van een brochure zijn of het maken van een adviesgesprek.

Om deze leads goed in de gaten te kunnen houden hebben we een koppeling gemaakt tussen Drupal en het CRM pakket: Perfectview. Hierdoor lopen de contactmomenten die er zijn direct binnen in het CRM pakket en kunnen ze vanuit daar verder opgevolgd worden door de medewerkers van Transhair.

Factsheet
Oplossing(en)
Content management systeem
Drupal 7
Locatie(s)
Vlijmen
Sector(en)
Medisch
Werkzaamheden
Webdesign
Webdevelopment
Koppeling
Training

"Ook op zoek naar een toekomstbestendige oplossing? Ik kan je meer vertellen over onze mogelijkheden en wanneer jullie nieuwe website live kan zijn. Je kunt me direct bereiken via [email protected] of 06-24719845."

Neem contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Vergelijkbare projecten

Twee mannen in overleg.

Samen met Congress Company hebben we een nieuwe indeling gemaakt om bezoekers stapsgewijs door de website te loodsen. En hebben we 'call-to-actions' gemaakt die zorgen voor meer conversie.

"Wij zijn er van overtuigd dat, met dit sterke design, we er nog jaren tegen aan kunnen." Cor van Oyen Transhair