Een kruising tussen een wiki en community

Levende Have is een begrip onder houders van boerderijdieren en de website Levendehave.nl trekt dan ook gemiddeld 90.000 unieke bezoekers per maand. Levende Have voorziet de Nederlandse community van kleinschalige houders van hobby- en parkdieren van kennis en informatie.

Meer en meer bezoekers

Dit is de tweede editie van de Levendehave website die we hebben mogen ontwikkelen en telkens konden we een verbeterslag maken in gebruik als succes bij de bezoekers. Met name de laatste versie waarbij we de content structuur eenduidiger en meer open hebben gemaakt is een groot succes waarbij de bezoekersaantallen zijn verdubbeld. Levende have behoort hierdoor tot een van de 'grootste' Drupal websites van Nederlands. Inmiddels heeft ook de Koninklijke Bibliotheek de waarde van de kennis op de website erkend en archiveren zij de website in hun digitale archief.

Jinke Hesterman
Jinke Hesterman
Levende Have

"Na een proces van wensen indienen, testen en verbeteren, was daar dan eindelijk een fantastisch resultaat. Alle inspanningen van beide kanten werden beloond met een prachtig ontwerp. Soms moet je heel ver gaan om iets moois te bereiken. Het bureau Van Eldijk is daartoe bereid."

Diersoort Ezel pagina
Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

"Wil je net als Levendehave ook een informatieve website waarbij bezoekers de kennis vinden die ze zoeken? We vertellen je graag meer over onze aanpak."

Neem dan contact met ons op