Overslaan en naar de inhoud gaan
Jongens voetballen op het strand.

Een Lead generatie machine

Screenshots van de website van Le Credit Sportif.

"We krijgen veel positieve reacties over onze nieuwe en frisse website, de bezoekersaantallen zijn enorm gestegen! Bovendien zijn we erg blij met de service en de adviezen van Van Eldijk."

Interesse in een website die leads oplevert? Neem contact met ons op
Leidy Bolhuis Leidy Bolhuis Le Credit Sportif

Le Credit Sportif (LCS) helpt sportclubs met een kassasysteem dat specifiek voor sportclubs is gemaakt. LCS timmert hiermee flink aan de weg. Al meer dan 800 sportclubs zijn klant, met name dankzij het sterke salesteam. De website bleef wat dat betreft achter in de 'presence' die LCS inmiddels had verworven. De look&feel was gedateerd en de bezoekersaantallen konden beter.

Toen we LCS gingen helpen zijn we in hun salesproces gedoken en daaruit bleek dat binnen de sportclubs verschillende mensen, met verschillende motieven het kassasysteem aanschaffen. De penningmeester wil meer controle op de geldstroom, de vrijwilliger wil met name een systeem dat makkelijk werkt en de leden hebben vooral baat bij een makkelijk afrekensysteem, het liefst cashless.

Een productpagina van de website van Le Credit Sportif
Op een productpagina kun je als bezoekers rechts direct actie ondernemen.

Binnen de website hebben we daarom een funnel gecreëerd voor deze verschillende doelgroepen. Door deze funnel wordt de bezoeker stap voor stap overtuigd van de voordelen van LCS en het systeem dat ze levert. Met als doel om daarna natuurlijk contact op te nemen of een demo aan te vragen.

Om genoeg bezoekers door de funnel van de website te laten gaan, hebben we binnen de website een contentmarketing-onderdeel opgezet. LCS kan hierbinnen artikelen schrijven die interessant zijn voor haar doelgroep. De SEO-proof opzet van de website helpt Google deze artikelen te vinden, positief te beoordelen en te belonen met meer bezoekers. Wat dat betreft is de LCS website een ware lead-generatiemachine geworden.

Factsheet
Content management systeem
Drupal 7
Locatie(s)
Utrecht
Sector(en)
Automatisering en ICT
Werkzaamheden
Webdesign
Webdevelopment
Training

"Ook op zoek naar een website die beter gevonden worden en leads genereert? Ik kan je meer vertellen over onze mogelijkheden en wanneer jullie nieuwe website live kan zijn. Je kunt me direct bereiken via [email protected] of 06-24719845."

Wil je ook meer leads? Neem contact met ons op!
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Vergelijkbare projecten

Het restaurant van een congresruimte.

Net als bij de LCS website heeft de website van Congress Company als doel het omzetten van bezoekers tot leads.

"In korte tijd hebben we een prachtig nieuw platform gelanceerd." Bram Huntink Bram Huntink Congress Company
Twee mannen in overleg.

Bij Transhair is het generen van leads al in de volgende fase. Het tracken en reageren op leads vanuit de website is zo belangrijk geworden dat deze rechtstreeks het CRM pakket inlopen.

"Wij zijn er van overtuigd dat, met dit sterke design, we er nog jaren tegen aan kunnen." Cor van Oyen Transhair