Overslaan en naar de inhoud gaan
Gebouw met vlaggen.

Een corporate Drupal website voor het volgende niveau

Schermafbeeldingen van de website van Congress Company.

"Congress Company bestaat inmiddels vijf jaar en in die tijd hebben we in allerlei opzichten een groei doorgemaakt. Het is dan essentieel dat je de juiste partner vindt, die het proces vakkundig kan begeleiden. Van Eldijk was vanaf het eerste moment betrokken en liet zien met ons mee te willen denken om ook de website naar het volgende niveau te tillen. In een korte tijd hebben we een prachtig nieuw platform gelanceerd, dat als basis dient voor verdere online ontwikkelingen binnen het bedrijf."

Ook een corporate website die voor je werkt? Neem contact met ons op
Bram Huntink Bram Huntink Congress Company

De laatste vijf jaar is Congress Company hard gegroeid, maar met hun website ging het minder goed. De bezoekersaantallen vielen tegen en eigenlijk was er nauwelijks sprake van leadgeneratie (conversie). Congress Company helpt organisaties binnen de medische sector die een congres willen organiseren. Denk aan het regelen van de locatie, de promotie of het werven van sponsors.

Het proces

De combinatie van het juiste CMS, goede content, een aansprekende look & feel en een funnel, zorgt voor een website die direct vanaf het begin er staat en in de toekomst nog uitgebreid kan worden. Congress Company koos voor Drupal, omdat dit CMS de meeste opties biedt en in een later stadium kan worden ingezet voor een multi-CMS omgeving en een klantenportal.

Samen met Congress Company hebben we een nieuwe indeling van de content gemaakt om de bezoekers stap voor stap door de website en de voordelen van Congress Company te loodsen. Hierna hebben we 'call-to-actions' opgezet, die ervoor zorgen dat deze bezoekers ook overgaan tot actie.

De homepage van de nieuwe Congress Company website.
De homepage van de nieuwe Congress Company website.

Toekomstbestendig

Omdat Congress Company snel groeit en niet veel tijd heeft voor haar website, zijn twee factoren essentieel geweest. Ten eerste moest de website makkelijk te vullen en te onderhouden zijn. Drupal biedt meer mogelijkheden om het beheerdersgedeelte naar wens in te richten dan Joomla en Wordpress. Hierdoor wordt het maken van content echt een kwestie van lege velden invullen. Ten tweede moest de opzet van de website de komende jaren mee kunnen gaan. Technisch hebben we dit opgelost door de website responsive te maken. Qua content hebben we elementen ingebouwd die zich de laatste jaren blijven bewijzen als succesfactor. Denk hierbij aan cases in combinatie met referenties en een corporate blog die makkelijk gedeeld kan worden via social media.

Enkele weken na het online gaan van de nieuwe content en indeling werd deze beloond door Google met drie keer zoveel bezoekers. Een goede start, maar slechts het begin.

Factsheet
Oplossing(en)
Content management systeem
Drupal 7
Locatie(s)
Den Bosch
Sector(en)
Eventmanagement
Werkzaamheden
Webdesign
Webdevelopment
Training

"Ben je ook op zoek naar een website waarmee je de komende jaren vooruit kan? Ik kan je alles vertellen over ons proces, de kosten en doorlooptijd. Bel mij op 06-24719845 of mail naar [email protected]."

Neem contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Vergelijkbare projecten

Twee mannen in overleg.

De website van Transhair is klaar voor de toekomst met het nieuwe webdesign. De koppeling tussen Drupal en het CRM zorgt ervoor dat de leads automatisch op de juiste plek terecht komen.

"Wij zijn er van overtuigd dat, met dit sterke design, we er nog jaren tegen aan kunnen." Cor van Oyen Transhair