En corporate en vacature website in één

Alewijnse kwam bij ons om hun corporate website aan te pakken. De oude website presteerde niet goed en was lastig bij te houden. De nieuwe website die we voor Alewijnse ontworpen en ontwikkeld hebben, is gemaakt om nu en in de toekomst te zorgen voor een betere positie in de zoekmachines en meer conversie. Daarnaast wilde Alewijnse een extra website voor hun vacatures, deze hebben we samen met de nieuwe corporate website ontwikkeld binnen één multi-site cms.

De oplossing: Multi-site

Binnen het cms kan Alewijnse meerdere websites beheren en publiceren. Zo hebben we ook de website www.werkenbijalewijnse.nl opgezet, die speciaal gemaakt is voor het aanbieden van vacatures, werkervaringen, en evenementen. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van deze multi-site oplossing binnen Drupal, bespaart Alewijnse op onderhoudswerkzaamheden en zijn toekomstige uitbreidingen direct beschikbaar op alle websites. Nog een voordeel is dat alle beheerders en redacteuren één inlog hebben voor alle websites.

Screenshot van de Alewijnse corporate website
Frederique Nagtegaal van Alewijnse Holding B.V.
Frederique Nagtegaal
Alewijnse Holding B.V.

"De website is makkelijk in gebruik, ook voor onze redacteuren met weinig internet-ervaring. Een blog of nieuwsbericht is zo geplaatst. Het bloggen heeft al vrij snel gezorgd voor meer leads. Door een goede integratie met social media, blijft er een continue stroom aan nieuwe én terugkerende bezoekers naar onze website. Verder spreekt de frisse uitstraling mensen aan. Het is een enorme verbetering in vergelijking met onze oude website!"

Meer leads

Zo bevat de website de mogelijkheid voor Alewijnse om aan contentmarketing te doen. Daarnaast is de website responsive, zodat gebruikers ook op een tablet of smartphone een prettig te gebruiken website zien. Verder is de website SEO-geoptimaliseerd. Dit resulteerde direct na livegang in 300% meer bezoekers vanaf Google.

Google Analytics statistieken van de Alewijnse website

Google waardeerde vrijwel direct de betere opzet van de nieuwe website en beloonde dit door meer bezoekers naar de website te sturen. De waardering neemt niet af doordat Alewijnse nu nieuwe content blijft plaatsen in de vorm van cases, nieuws en blogartikelen.

Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

"Wil je net als Alewijnse ook een veelzijdige corporate website die gericht is op meer bezoekers en conversie? We vertellen je graag meer over onze aanpak."

Neem dan contact met ons op