Overslaan en naar de inhoud gaan
Bouwplaats.

Een corporate en vacature website in één

"De website is makkelijk in gebruik, ook voor onze redacteuren met weinig internet-ervaring. Een blog of nieuwsbericht is zo geplaatst. Het bloggen heeft al vrij snel gezorgd voor meer leads. Door een goede integratie met social media, blijft er een continue stroom aan nieuwe én terugkerende bezoekers naar onze website. Verder spreekt de frisse uitstraling mensen aan. Het is een enorme verbetering in vergelijking met onze oude website!"

Ook een efficiënte website oplossing? Neem contact met ons op
Frederique Nagtegaal Frederique Nagtegaal Alewijnse Holding B.V.

Alewijnse kwam bij ons om hun corporate website aan te pakken. De oude website presteerde niet goed en was lastig bij te houden. De nieuwe website die we voor Alewijnse ontworpen en ontwikkeld hebben, is gemaakt om nu en in de toekomst te zorgen voor een betere positie in de zoekmachines en meer conversie. Daarnaast wilde Alewijnse een extra website voor hun vacatures, deze hebben we samen met de nieuwe corporate website ontwikkeld binnen één multi-site cms.

Meer leads

Zo bevat de website de mogelijkheid voor Alewijnse om aan contentmarketing te doen. Daarnaast is de website responsive, zodat gebruikers ook op een tablet of smartphone een prettig te gebruiken website zien. Verder is de website SEO-geoptimaliseerd. Dit resulteerde direct na livegang in 300% meer bezoekers vanaf Google.

Bezoekersaantallen van Alewijnse weergegeven in Google Analytics.
Op deze grafiek is te zien dat de bezoekersaantallen van Alewijnse zijn toegenomen.

Google waardeerde vrijwel direct de betere opzet van de nieuwe website en beloonde dit door meer bezoekers naar de website te sturen. De waardering neemt niet af doordat Alewijnse nu nieuwe content blijft plaatsen in de vorm van cases, nieuws en blogartikelen.

Multi-site

Binnen het cms kan Alewijnse meerdere websites beheren en publiceren. Zo hebben we ook de website www.werkenbijalewijnse.nl opgezet, die speciaal gemaakt is voor het aanbieden van vacatures, werkervaringen, en evenementen. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van deze multi-site oplossing binnen Drupal, bespaart Alewijnse op onderhoudswerkzaamheden en zijn toekomstige uitbreidingen direct beschikbaar op alle websites. Nog een voordeel is dat alle beheerders en redacteuren één inlog hebben voor alle websites.

De homepage van de corporate website van Alewijnse.
De homepage van de corporate website van Alewijnse.
Factsheet
Content management systeem
Drupal 7
Locatie(s)
Nijmegen
Utrecht
Sector(en)
Industriële automatisering
Maritiem
Retail
Technisch beheer
Werkzaamheden
Webdesign
Webdevelopment

"Ook op zoek naar een complete corporate website die zorgt voor meer leads?  Neem dan contact met mij op en ik leg je graag uit hoe we we je kunnen helpen. Je kan mij mailen op [email protected] of bellen naar 06-24719845."

Neem contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Vergelijkbare projecten

Het restaurant van een congresruimte.

Net als Alewijnse was Congress Company op zoek naar een nieuwe corporate website die zorgt voor een betere positie in Google, daarmee meer bezoekers genereert en uiteindelijk natuurlijk meer

"In korte tijd hebben we een prachtig nieuw platform gelanceerd." Bram Huntink Bram Huntink Congress Company