Overslaan en naar de inhoud gaan
screenshot van computer code

Support & update abonnement

Een smartphone, tablet en laptop met php code op het scherm

We helpen je bij het beheren van je Drupal of Wordpress website en op de achtergrond onderhouden we je Drupal of Wordpress CMS. Zo is de beveiliging van je website altijd up-to-date en heb je een Drupal of Wordpress expert bij de hand voor ondersteuning.

Wat houdt het Support & Update abonnement in?

Toen we ooit in 2001 begonnen met het bouwen van open source websites merkte we al snel dat onze klanten behoefte hadden aan twee dingen. Support en Updates. Soms liepen ze vast bij het beheer en hun open source CMS moet up-to-date blijven. 

We hebben daarom een abonnement ontwikkeld waarbij we zonder restricties zowel ondersteuning als onderhoud voor je CMS voor een vast bedrag per maand aanbieden. Dit zijn de voordelen van dit abonnement:

 • Support en updates voor een vast tarief. Voor 75,- ex. btw per maand ben je verzekerd van een veilige, up-to-date website en experts die je helpen als het nodig is.
   
 • Geen limiet op je support vragen. Geen tickets of strippenkaarten. Je hebt direct contact ons team en we zijn er als je het nodig hebt. De ene keer ben je bezig met een campagne en heb je ons wat meer nodig als anders. Dan zijn we er voor je.
  |
 • Je Drupal of Wordpress CMS is altijd up-to-date en veilig. We updaten zowel de core van je CMS als alle 3rd party modules en plugins! De meeste onderhoudscontracten kijken alleen naar de core van het CMS terwijl veel veiligheidslekken in de modules voorkomen.
   
 • Gratis up-time monitor. Mocht je website niet bereikbaar zijn, dan krijgen we hier binnen 5 minuten een melding van en kijken we mee om de website weer snel online te krijgen.
   
 • Al meer dan 18 jaar open source CMS expert. Van Eldijk is pionier op het gebied van open source CMS-en en onze experts staan voor je klaar.

De kosten van het Support & Update abonnement zijn 75,- ex. btw. per maand.

Hoe vaak updaten jullie onze Drupal of Wordpress website?

Zo vaak als nodig is. Security updates krijgen voorrang en moeten zo snel mogelijk worden geïnstalleerd. Gewone updates die bug fixes bevatten worden minimaal eens per maand geïnstalleerd. Op deze manier hebben hackers geen kans en is je Drupal CMS altijd up-to-date.

Hoeveel support mag ik vragen?

Zoveel als nodig is. We hanteren geen limiet of ticket systeem. Je kunt ons vragen stellen via onze projectmanagement tool Basecamp.

Je kunt ons heel makkelijk een vraag stellen via Basecamp
Je kunt ons heel makkelijk een vraag stellen via Basecamp

Dit heeft als voordeel dat jouw collega's meteen ook ons antwoord of advies zien. En je vraag is direct bekend bij al onze Drupal en Wordpress experts waardoor deze sneller beantwoord wordt.

Wat voor hulp kan ik krijgen?

Ten eerste hulp bij het beheren van het Drupal of Wordpress CMS. Maar we geven ook hulp bij andere zaken die te maken hebben met je website. Neem bijvoorbeeld Google Analytics, Google Webmaster Tools of vragen over backups bij je hosting partij.

Kan ik ook een abonnement afnemen als mijn Drupal of Wordpress website niet door jullie is gebouwd?

Ja dat is geen probleem. Zolang er gebruik wordt gemaakt van een recente versie van Drupal of Wordpress en de website op een degelijke manier is gebouwd. Dat houdt in dat bijvoorbeeld niet de code van het CMS zelf, de Drupal of Wordpress core, is aangepast.

Wil je meer weten over ons support & update abonnement? Ik vertel je hier graag meer over. Je kan me direct bereiken via [email protected] - 0624719845 of je kunt de onderstaande link gebruiken om naar ons contactformulier te gaan.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Support & Update abonnement projecten

foto van mensen in een park

Exodus Nederland is de grootste landelijke nazorgorganisatie die met professionals en 1800 vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan ex-gedetineerden, gedetineerden en hun…

"Van Eldijk vertaalden perfect onze wensen naar een plan voor de nieuwe website" Marloes Berings Marloes Berings Exodus
Een tram in de stad.

DOVA is een samenwerkingsverband dat bestaat uit de 12 provincies, de Vervoerregio Amsterdam, de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en het OV Bureau Groningen-Drenthe. Om het…

"Deze professionals hebben aan een half woord genoeg!" Carin Vos Carin Vos DOVA
Vrachtschip op zee.

Alewijnse kwam bij ons om hun corporate website aan te pakken. De oude website presteerde niet goed en was lastig bij te houden. De nieuwe website die we voor Alewijnse ontworpen…

"De website is gemakkelijk in gebruik, ook voor onze redacteuren met weinig internet-ervaring." Frederique Nagtegaal Frederique Nagtegaal Alewijnse Holding B.V.