Overslaan en naar de inhoud gaan
Laptop met seo statistieken uit Google Analytics in beeld.
Devices met daarop onze keyword monitoring software

Met het SEO Monitoring & Coaching abonnement houdt een team van SEO experts jouw keyword posities in Google in de gaten en krijg je maandelijks inzicht de prestaties van jouw website. Om ervoor te zorgen dat je website helemaal SEO proof is analyseren we deze jaarlijks en zoeken we naar verbeterpunten om de website nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers en zoekmachines.

Wat houdt het SEO Monitoring & Coaching abonnement precies in?

  • Jaarlijks vindt er een SEO analyse plaats. Hierin wordt gekeken naar: Technische SEO optimalisatie, de PageSpeed Insights score en opvallende zaken in Google Analytics en de Google Search Console.
     
  • Eenmalig intakegesprek. Hierin wordt de SEO analyse besproken en worden de zoekwoorden bepaald die we gaan bijhouden.
     
  • Maandelijks geven we een terugkoppeling van de positionering van jouw zoekwoorden gepaard met tips en advies zodat je weet wat je kunt doen om je posities te verbeteren.

De kosten van het SEO monitoring & Coaching abonnement zijn: € 75,- ex. btw. per maand. Dit bedrag wordt jaarlijks gefactureerd. Extra consult en coaching is mogelijk. De kosten hiervan zijn € 75,- ex. btw per uur. 

Wil je meer weten over het SEO coaching & monitoring abonnement? Ik vertel je graag hoe we je kunnen helpen en wat je kunt verwachten.

Neem contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

SEO Coaching & Monitoring abonnement projecten

Mensen die wachten op een station.

Leren en Werken is een initiatief van de ministeries SZW en OCW, met als doel mensen te helpen bij zaken als omscholing, het maken van de juiste studiekeuze of het vinden van een…

"De bezoekersaantallen zijn toegenomen en de kennisdeling wordt als zeer prettig ervaren." Silvia Pankras UWV
Twee voetballers.

Le Credit Sportif (LCS) helpt sportclubs met een kassasysteem dat specifiek voor sportclubs is gemaakt. LCS timmert hiermee flink aan de weg. Al meer dan 800 sportclubs zijn klant…

"We krijgen veel positieve reacties en de bezoekersaantallen zijn enorm gestegen!" Leidy Bolhuis Leidy Bolhuis Le Credit Sportif