Overslaan en naar de inhoud gaan
Iemand smeert een boterham.

Magazine website

Screenshots van Entree Magazine

Van offline naar online. Het lijkt makkelijk maar online publiceren is een vak apart. Internetgebruikers worden alsmaar kritischer. Hoe zorg je voor bezoekers vanuit Google? En hoe zorg je voor dezelfde beleving online als het magazine? 

Samen met jullie redactie maken we de oplossing om online een meerwaarde te bieden voor het magazine. 

Kenmerkend voor onze magazine website oplossing:

  • Ingebouwd advertentie systeem.
  • Koppeling met bekende e-marketing systemen zoals Mailchimp en Campaignmonitor.
  • Mogelijkheid om meerder website te publiceren vanuit één CMS.
  • Abonnee systeem, inclusief rechten systeem voor besloten artikelen of functies.

In goede handen

We hebben diverse magazine websites ontworpen en gebouwd met verschillende thema's. Zo hebben we het oudste magazine van Nederland gedigitaliseerd; de Militaire Spectator, Entree: het grootste horecavakblad en Levende Have; een magazine website voor houders van boerderijdieren. Hun website heeft inmiddels meer 90.000 unieke bezoekers per maand.

"Wil je ook een magazine website laten maken maar heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op en ik kan je alles vertellen over prijzen en looptijden. Je kan mij bellen op 06 2471 9845 of een e-mail sturen naar [email protected]."

Ook een op maat magazine website? Neem contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Magazine website projecten

3 militairen in een amfibievoertuig.

Het is voor ons een eer geweest om het oudste Nederlandse magazine, ontstaan in 1832, om te zetten naar haar digitale evenbeeld. De Militaire Spectator is een magazine voor…

"Van Eldijk heeft haar beloftes meer dan waargemaakt. In korte tijd is een mooie website gemaakt." Freek Groen. Freek Groen Militaire Spectator