Overslaan en naar de inhoud gaan
Uitzicht op een stad.

Intranet website

Screenshots van het intranet van PBL.

Een intranet website gaat in de eerste plaats om het delen van kennis, maar zorgt ook voor binding met de organisatie. Het versterkt de groep. Door iedereen zijn eigen plek, eigen dashboard en manier van notificeren te laten bepalen, wordt de intranet website eigen gemaakt en neemt het gebruik ervan toe.

In goede handen

We hebben intranet websites ontworpen en gebouwd voor overheidsinstellingen zoals PBL of grote verenigingen zoals de Nederlandse Betaalvereniging. Dit brede spectrum zorgt ervoor dat jouw intranet website in goede handen is.

"Wil je weten wat onze werkwijze is? Of wil je meer weten over de kosten en doorlooptijd? Neem dan direct contact met mij op door te bellen naar 06 2471 9845 of stuur een e-mail naar [email protected]."

Ook een op maat intranet website? Neem contact met ons op
thomas van eldijk Thomas van Eldijk Van Eldijk

Intranet website projecten

Skyline van Rotterdam.

Planbureau voor de Leefomgeving is een onderdeel van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Als onafhankelijk onderzoeksinstituut geven ze advies op het gebied van milieu,…

"De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. We hebben nu een 100% open source site." Bas van Esch Bas van Esch Planbureau voor de Leefomgeving