Overslaan en naar de inhoud gaan

Oplossingen

In onze ogen is een website pas succesvol wanneer deze zijn doel bereikt. Dat kan meer bezoekers zijn, meer leads of leden. Binnen ons werk herkennen we verschillende soorten oplossingen waarmee we de doelen van onze opdrachtgevers bereiken.

Corporate website

Het gezicht van jouw organisatie. Gericht op vindbaarheid en conversie, zorgt deze oplossing niet alleen voor meer bezoekers, maar ook voor meer leads en omzet. Ontdek wat onze corporate websites uniek maakt.
Screenshots van de Levende Have community

Community website

Een community gaat over verbindingen. De verbinding tussen leden onderling en met jouw organisatie. Houd de community op de hoogte met nieuws, lok discussies uit, laat leden updates plaatsen en zorg voor nieuwe leden. Bekijk waar onze community websites uit bestaan.
Screenshots van het intranet van PBL.

Intranet website

Ontsluit de kennis die in jouw organisatie zit. Een goede intranet website is veel meer dan een agenda en een smoelenboek. Bekijk hoe we de processen binnen jouw organisatie helpen stroomlijnen.
Screenshots van Entree Magazine

Magazine website

Creëert hetzelfde gevoel online als op papier, maar biedt veel extra's. Denk bijvoorbeeld aan de interactie met bezoekers, video, foto's, maar ook inkomsten en andere verdienmodellen. Leer meer over hoe we een succesvolle magazine website opzetten.
Een smartphone, tablet en laptop met php code op het scherm

Support & Update abonnement

We helpen je bij het beheren van je Drupal of Wordpress website en op de achtergrond houden we je Drupal of Wordpress CMS up-to-date. Zo is de security van je website altijd op orde en heb je  een Drupal expert bij de hand.
Devices met daarop onze keyword monitoring software

SEO Coaching & Monitoring abonnement

Met het SEO Monitoring & Coaching abonnement houdt een team van SEO experts jouw keyword posities in Google in de gaten en krijg je maandelijks inzicht de prestaties van jouw website en advies en tips met verbeterpunten.