Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,348 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

een leeg notitieboekje

Word beter gevonden dankzij comments op je website

Vergeet metatags, keyword counts, linkbuilding. Google kijkt naar elementen die minder makkelijk te beïnvloeden zijn zoals: comments.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Breng je website in kaart met een XML sitemap bestand

Waarom moet je een XML sitemap hebben?

Een XML sitemap zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Maar waarom is dat? En waar moet je op letten bij het aanbieden van een XML sitemap?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Zoef. Supersnel net zoals je website.

Hoe snel moet mijn website zijn?

De snelheid van je website is belangrijk voor je bezoekers en voor de zoekmachines. In dit artikel leg ik uit waarom een snelle website beter is en hoe snel je website dan moet zijn. Daarnaast geef ik tips hoe je de snelheid van je website het beste kunt testen.
Robert Roose Robert Roose
Blokjes lego.

Wat is Panopoly?

Panopoly is een uitbreiding op de standaard Drupal installatie. Panolopy combineert Drupal met bestaande third party modules en specifieke Panolopy modules zodat je gemakkelijk en snel een website kan bouwen. 
Robert Roose Robert Roose
A piece of the pie. Drupal zijn stuk wordt groter in 2014.

Drupal 8 gaat zorgen voor een groter marktaandeel

2014 wordt het jaar van Drupal 8. De release staat voor dit jaar gepland en zal volgens mij met name in Nederland gaan zorgen voor een sterke groei in het marktaandeel van Drupal.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk