Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,567 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

mensen die in een rij staan

Wat is social proof? En hoe integreer je dit in…

Je kunt nog zoveel mooie dingen vertellen over je dienst of product. Maar niets is overtuigender dan een stukje social proof. In de ontwikkeling van de website is social proof een extra element geworden waarmee je het onderscheid kunt maken met je concurrent en de bezoeker kunt overtuigen.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Breng je website in kaart met een XML sitemap bestand

Waarom moet je een XML sitemap hebben?

Een XML sitemap zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Maar waarom is dat? En waar moet je op letten bij het aanbieden van een XML sitemap?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Social media apps op een iPhone.

Zorgen meer social shares voor een betere positie…

Het algoritme van Google kijkt niet naar het aantal tweets, likes of +1tjes die de pagina's binnen jouw website hebben gekregen. Toch worden deze pagina's beter gevonden door Google. Waarom dit gebeurt leg ik uit in dit artikel.
Robert Roose Robert Roose

Standaard template vs een op maat gemaakte…

Een standaard template of een webdesign en template op maat laten maken? Bekijk hier de voor- en nadelen.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Foto van tablet met de backend van Wordpress

Top 10 Wordpress SEO tips

Wanneer je zoekt naar Wordpress plugins die je zouden moeten helpen met SEO (je website beter vindbaar te maken), dan zijn er vele plugins te vinden. Soms is het goed om een plugin te gebruiken, soms ook beter van niet...
Remco Toele Remco Toele