Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En je ontvangt net als 2,348 andere website eigenaren, marketing en communicatie specialisten een overzicht van onze nieuwste artikelen. Met onderwerpen als: De laatste webdesign trends, SEO tips, usability optimalisatie en tips om je conversie te verhogen.

Ontvang artikelen zoals deze

Is oneindig doorscrollen de toekomst of is een ouderwetse pagination toch beter?

Infinite scroll vs Pagination

Waarom gebruikt Google geen infinite scroll maar nog steeds een 'ouderwetse' pagination? In dit artikel bekijk ik wat beter is: Infinite scroll vs Pagination.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Hoe kun je zo efficiënt mogelijk content maken

Weinig tijd en toch nieuwe content?

Wil je meer bezoekers op je website? Dan is nieuwe content essentieel. De kans is groot dat je hier niet genoeg tijd voor hebt. In dit artikel geef ik een paar tips die je helpen bij het efficient publiceren van verse content.
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
een grasmachine dat gras maait

Ik verwijderde 15% van onze content en kreeg 34,5…

Ik besloot onze lage kwaliteit content te wissen met als gevolg een stijging van 34,5% in het aantal bezoekers, een 28,9% lagere bouncerate en een sessieduur die steeg met 8,2%. Daar kan weinig SEO-optimalisatie tegenop. Maar hoe kan dit?
thomas van eldijk Thomas van Eldijk
Een man op zoek naar goud. Gaan de topleveldomeinen voor een nieuwe goudkoorts zorgen?

De komst van nieuwe Topleveldomeinen

Een topleveldomein is het laatste stukje in een domeinnaam (.nl of .com). In 2014 komen er massaal veel nieuwe topleveldomeinen bij. Wat voor een consequenties dat heeft bespreek ik in dit artikel.
Robert Roose Robert Roose
Mensen die de Oculus Rift proberen.

De website van de toekomst met de Oculus Rift

Facebook koopt de Oculus Rift. Ze hebben daarmee een belangrijke stap gezet richting de website van de toekomst. Wat de Oculus Rift precies is en wat dit te maken heeft met hoe wij in de toekomst gaan surfen leg ik uit in dit artikel.
Robert Roose Robert Roose