Wat houdt het Drupal Support & Update-abonnement in?

Toen we ooit in 2001 begonnen met het bouwen van open-sourcewebsites merkte we al snel dat onze klanten behoefte hadden aan twee dingen: hulp bij het beheer van hun Drupal-CMS én de garantie dat hun Drupal-CMS altijd up-to-date bleef.

screenshot van beschikbare updates in Drupal, belangrijk om je Drupal-CMS veilig te houden

Drupalsupport

Er rust geen limiet op je supportvragen. We werken niet met tickets of strippenkaarten, je hebt direct contact met ons team van Drupalexperts en we zijn er als je ons nodig hebt.

Om de support te stroomlijnen gebruiken we hetzelfde projectmanagementsysteem dat we ook gebruiken als supportsysteem bij het ontwikkelen van websites; Basecamp. Dat houdt de communicatie simpel en overzichtelijk en binnen één systeem voor zowel supportvragen als het doorgeven van uitbreidingen of aanpassingen.

Animatie die laat zien hoe je een supportticket aanmaakt in Basecamp
Basecamp is een zeer populair projectmanagementsysteem dat we inzetten om supporttickets af te handelen.

Vast bedrag, geen limiet

Zelf hebben we een hekel aan beperkingen en daarom hebben we een abonnement ontwikkeld waarin we geen limiet stellen aan support en updates, en beide voor een vast bedrag per maand aanbieden.

  • De kosten van het Support & Update-abonnement zijn € 75,- ex. btw per maand.
  • De minimale looptijd van het abonnement is één jaar, waarna dit maandelijks opzegbaar is.

Wil je dat we je Drupalwebsite up-to-date houden en je helpen bij het beheer? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en we nemen daarna contact met je op.

Aanvraagformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Profile picture for user thomasvaneldijk
Thomas van Eldijk
Eigenaar

"Heb je vragen over ons Support & Update-abonnement? Ik vertel je graag meer over onze aanpak en hoe we je kunnen helpen."

Neem dan contact met ons op